Hírek, aktualitások

Iskolai beiratkozás
Közlemény a 2019/2020. tanévben tanköteles korba lépő gyermekek általános iskola első évfolyamába történő beiratkozásáról
Őrség-Szlovén Rába-vidék tájegységi arculati kézikönyv bemutatása
Terelővadászat
Jótékonysági felhívás
Karácsony közeledtével mi is úgy gondoltuk, hogy szeretnénk szebbé tenni a karácsonyt állami gondozott gyerekek számára, amihez szeretnék kérni az Önök segítségét is!
Egy szebb és teljesebb világért
Czikora István László klasszikus ének előadóművészként 2014-ben végzett a Pécsi Tudományegyetemen Meláth Andrea és Kiss B. Atilla operaénekesek növendékeként. A Zeneakadémián szintén Kiss B. Atilla irányításával kezdte meg tanulmányait, 2015-ben kapott operaénekesi diplomát Szegeden. A Szegedi Tudományegyetemen prof. dr. Temesi Mária és Andrejcsik István osztályába járt, ahol az okleveles énekművész-tanár szakot is elvégezte. Megnyerte a bajai Liszt Dalversenyt, döntőse volt a Simándy József Nemzetközi Énekversenynek, a Pécsi Tudományegyetem Nívódíjasa és II. helyezést ért el az eszéki Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen. A fiatal operaénekessel a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíj felhívásán támogatásban részesült pályázatától beszélgettünk.
Munkaerőpiaci vállalkozói tanácsadás
BURSA HUNGARICA
Őriszentpéter Város Önkormányzata az idei évben is csatlakozott
a BURSA HUNGARICA felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázathoz.
EBOLTÁS ÉRTESÍTŐ
Értesítjük az ebtartókat, hogy Őriszentpéter Városban 2018. október 5-én (péntek) veszettség elleni eboltás lesz!
Lomtalanítás
<< 1 2 3 4 5 >>